Yumi Lashes och Yumi Brows

Yumi Lashes är en lash lift behandling, en banbrytande och prisad keratinbehandling från Frankrike som vårdar och får naturliga ögonfransar att se bättre ut än lösfransar. En snäll salongsbehandling speciellt framtagen för dig som är allergisk eller känslig mot färg, kemikalier, mascara, franslim, sminkborttagningsprodukter etc., därför innehåller det varken starka kemikalier eller hormoner.

Keratinbehandlingen tar bara ungefär 90 minuter, ger omedelbar effekt och varar i 7-12 veckor. Resultatet är beroende av fransarnas kvalitet, livscykel och eftervård. Upprepade Yumi Lashes keratinbehandlingar förlänger fransarnas livscykler och gör att de sitter kvar längre samt aktiverar vilande hårsäckar och gör att du får fler fransar på sikt. Det innebär att ju fler behandlingar du gör desto längre håller resultatet.

Behandlingen lyfter och böjer dina fransar uppåt samt färgar dina fransar och fyller dem med keratin inifrån. Ett lyxigt alternativ till ögonfransförlängning och tillväxtserum.

Yumi Brows är en keratinbehandling som fixerar ögonbrynens hårstrån i en riktning uppåt. Detta gör att ögonbrynen ser fylligare ut. Behandlingen passar alla som vill ha snygga, välformade och fixerade bryn men även de som upplever att de har bångstyriga ögonbryn som är svårformade. Har du hårstrån som växer åt olika håll i ögonbrynet är det något som kan rättas till vid en behandling. Yumi Brows förser stråna med vitaminer och keratin vilket gör att stråna blir fylligare och starkare. Ögonbrynen färgas också i behandlingen. Resultatet är omedelbart och ger dig markerade och välkammade ögonbryn i ca 3 – 4 veckor då brynen byts ut oftare än fransarna. Du kan även använda Yumi Keratin mascaran för att förstärka behandlingen.

SpK är återförsäljare av Yumi Lashes Keratin Mascaran som är en rekommendation efter behandlingen och som du kan köpa med dig efter behandlingen.

 

OBS! Viktigt att du kommer osminkad runt ögonen till dessa behandlingar.

 

Behandlingar

 

– Yumi Lashes, inklusive fransfärgning –
90 min | 1095 kr

 

– Yumi Brows, inklusive brynfärgning –
40 min | 695 kr

 

– Yumi Lashes & Yumi Brows, inklusive frans- och brynfärgning –
90 min | 1645 kr

 

– Yumi Lashes, inklusive brynfärgning –
90 min | 1350 kr

 

– Färgning av enbart bryn –

20 min | 245 kr

Färgning av bryn samt ögoncreme.

 

– Färgning av enbart fransar –

20 min | 325 kr

Färgning av fransar samt ögoncreme.

 

– Färgning av fransar och bryn samt brynplock –

30 min | 495 kr

Färgning, brynplock samt ögon creme

 

– Brynplock –

20 min | 295 kr

Brynplock samt ögoncreme

 

Boka tid

Kategorier: