Nyheter

– September 2020 –

Salong SPK flyttar in i nya, fräscha lokaler på Kommendörsgatan 16, endast 400 meter från tidigare adress på Sturegatan 18.

– Mars 2020 –

Du kan nu kombinera din Yumi Lashes behandling med Yumi Brows där vi även lyfter dina bryn till rätt önskad riktning. Läs mer och boka tid här.

Yumi Brows är en keratinbehandling som fixerar ögonbrynens hårstrån i en riktning uppåt. Detta gör att ögonbrynen ser fylligare ut. Behandlingen passar alla som vill ha snygga, välformade och fixerade bryn men även de som upplever att de har bångstyriga ögonbryn som är svårformade. Har du hårstrån som växer åt olika håll i ögonbrynet är det något som kan rättas till vid en behandling. Yumi Brows förser stråna med vitaminer och keratin vilket gör att stråna blir fylligare och starkare. Ögonbrynen färgas också i behandlingen. Resultatet är omedelbart och ger dig markerade och välkammade ögonbryn i ca 3 – 4 veckor då brynen byts ut oftare än fransarna. Du kan även använda Yumi Keratin mascaran för att förstärka behandlingen.

Den nya maskinen CooLifting 2.0, rekommenderad av Plaza Kvinna magasin, finns nu på Salong SpK. Behandlingen tar endast 3 minuter och är en rejäl fuktboost som ger en fantastisk lyster av din hud. Läs mer och boka tid här.

– December 2019 –

Nu närmar vi oss slutet och SpK avrundar med recension och rekommendation från Susanne Barnekow, skönhetsredaktör på Plaza Kvinna som gör behandlingar hos SpK. Ni kan läsa mer om behandlingen i senaste Plaza Kvinna magasinet, nr 12, som är ute nu.

”I årets sista utgåva har Plaza Kvinna handplockat sex av våra allra bästa behandlingar.

…en ansiktsbehandling som på några minuter ger fuktboost och glow och samt ger den ultimata starten på 2020.”

Plaza Kvinna har valt ut SpK’s behandling CooLifting.

Du som vill prova på CooLifting får nu en rabatt under december månad och betalar nu endast 1000 kr för en behandling (Ordinarie pris är 1400 kr). Erbjudandet gäller för dig som inte har gjort behandlingen hos mig tidigare. Perfekt att även ge bort i julklapp till någon som du bryr dig om. Erbjudandekoden är ”PK ny kund” och skrivs i meddelandefältet.

COOLIFTING är en fantastisk fuktboost där vi använder oss av en maskin som ”sprutar” ut ett serum med fukt med hjälp av en koldioxidpatron. Resultatet blir en ordentligt återfuktad hud med fantastisk lyster och uppstramning. Perfekt inför jul och nyårsafton!

Du kan även läsa om Mesoestetics Lift & Glow behandlingen som ger fantastisk lyster, fukt och spänst inför festen, i Plaza Kvinna magasin nr 12. Varmt välkommen att boka denna behandling hos SpK inför jul- och nyårsfestligheterna.

PRESENTKORT

Ni kan året runt köpa presentkort på salongen. Nu närmar sig julen och då har vi ett specialerbjudande på presentkort som är 650 kr på en Klassisk ansiktsbehandling (ord.pris 975 kr) där vi tar hand om huden med Maria Åkerbergs produkter.

Öppet MELLANDAGARNA

Fredag den 27/12 samt lördag 28/12 kommer salongen att vara öppen. Passa på att boka inför nyårsaftonsglamouren!!

– Juni 2019 –

Passa på att välkomna sommaren med en riktig fuktboost och se därmed till att förbereda huden för den varma årstiden, dess starka sol och uttorkande bad i pool eller hav. Med CooLifting ger du din hud just denna boost som den så gärna vill ha och behöver.

– Januari 2019 – 

ÄNTLIGEN!! Nu har COOLIFTING landat hos SpK. CooLifting innebär att man under högt tryck av koldioxid öppnar upp cellmembranen i huden och för ned en muskelavslappnande peptid och en mycket finfördelad hyaluronsyra (naturligt ämne som redan existerar i din hud) djupt ned i huden. Detta ger en ordentlig fuktboost och att muskulaturen i ansiktet slappnar av så att befintliga rynkor blir mindre synliga med tiden och förebygger uppkomsten av nya rynkor.

Läs mer om denna behandling och ta del av introduktionserbjudandet som du kan läsa mer om under CooLifting.

Erbjudandet 20% rabattYumi Lashes behandlingen förlängs t.o.m. januari 2019. Ange ”YL 20%” i meddelandefältet när du bokar.

– November 2018 –

Boka Christmas Glow Treatment, nu till endast 545 kr (Ordinarie pris 1300 kr). En fantastisk behandling inför advent, jul, nyår och kommande festligheter! Behandlingen ger en fantastisk glow, ger omedelbart ett synligt resultat, förfinar hudstrukturen och ger en fastare och smidigare hud.

Passa även på att ge bort en härlig upplevelse i julklapp till dina nära och kära med ett presentkort! Just nu erbjuder SpK halva priset på ett presentkort för en klassisk ansiktsbehandling, 60 min, för 499 kr (Ordinarie pris 975 kr). I en klassisk ansiktsbehandling ingår, rengöring, hudanalys, peeling, ånga, portömning, ansiktsmassage, ansiktsmask samt avslutande produkter. Presentkorten för detta erbjudande köps i kliniken och har en giltighetstid t.o.m. februari 2019.

Just nu är det 20% rabattYumi Lashes behandlingen som är en förlängning med Keratin av dina egna fransar. Erbjudandet gäller t.o.m. december 2018. Ange ”YL 20%” i meddelandefältet när du bokar.

– Oktober 2018 –

Unna din hud lite höstmys! Nu är det höst och då ökar risken för att din hud hamnar i obalans, d.v.s. blir torr och extra känslig samt att du lättare kan få utslag. Därför behöver huden nu extra boost i form av vitaminer. Med Mesoestetic pennan (M.pen) slussas vitaminer ner i huden som då återfår balansen och blir mer redo inför hösten och vintern. Under november och december 2018 erbjuder SpK dig 20% rabatt på denna behandling. Ange ”höstmys” i meddelandefältet när du bokar.

– Augusti 2018 – 

Idag kom det efterlängtade Magic Lashes, ögonfrans- och ögonbrynsserumet in igen till salongen. Serumet stimulerar tillväxten av dina naturliga fransar och bryn samt ger näring, återfuktar och förhindrar att fransarna bryts av och tappas i förtid. De blir starkare, friskare och får mer glans. Serumet kostar 1295 kr och finns att köpa på salongen.

– Maj 2018 –

Nu är det snart sommar och roliga fester och aktiviteter väntar. Välkommen att boka en “Lift and Glow” som ger ditt ansikte en fantastisk lyster som är perfekt inför festen och som kan bokas utan microneedling (995 kr) eller i samband med microneedling (1295 kr) för ett mer långvarigt resultat.

Som medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation lagrar Salus per Karen personuppgifter i enlighet med våra etiska regler och rådande lagstiftning, Dataskyddsförordningen 2016/679 (GDPR).

I samband med bokade och utförda tjänster dokumenterar vi dessa för att informera Salus per Karens kunder om vår verksamhet och för att hålla en hög standard och skydda våra kunder från olämpligt yrkesutövande. Vi behandlar personuppgifter för att kunna fullfölja våra uppdrag gentemot våra kunder. Behandlingen av personuppgifter sker i enlighet med Dataskyddsförordningen. Vi har även tystnadsplikt gentemot kund enligt våra etiska regler. Läs gärna Sveriges Hudterapeuters Riksorganisations etiska regler här. Läs även mer om Salus per Karen och GDPR under Om Salus per Karen.

Dina personuppgifter lagras säkert och med de ändamål vi beskriver ovan. Som kund
har du rätt att få se uppgifterna samt få dem rättade och korrigerade.

– April 2018 –

Öppningserbjudande som gäller under maj!

När du bokar din behandling för maj får du 10 % rabatt på samtliga behandlingar. Rabatten gäller endast under maj månad så passa på att boka din behandling redan nu! Ange “10% Sturegatan 18” i fältet “Noteringar” för att utnyttja rabatten.

Varmt välkommen till Salong SpK!