Nyheter

– Januari 2019 – 

ÄNTLIGEN!! Nu har COOLIFTING landat hos SpK. CooLifting innebär att man under högt tryck av koldioxid öppnar upp cellmembranen i huden och för ned en muskelavslappnande peptid och en mycket finfördelad hyaluronsyra (naturligt ämne som redan existerar i din hud) djupt ned i huden. Detta ger en ordentlig fuktboost och att muskulaturen i ansiktet slappnar av så att befintliga rynkor blir mindre synliga med tiden och förebygger uppkomsten av nya rynkor.

Läs mer om denna behandling och ta del av introduktionserbjudandet som du kan läsa mer om under CooLifting.

 

– 2019-01-02 –
Erbjudandet 20% rabatt på Yumi Lashes behandlingen förlängs t.o.m. januari 2019. Ange ”YL 20%” i meddelandefältet när du bokar.

 

– 2018-11-18 –
Boka Christmas Glow Treatment, nu till endast 545 kr (Ordinarie pris 1300 kr). En fantastisk behandling inför advent, jul, nyår och kommande festligheter! Behandlingen ger en fantastisk glow, ger omedelbart ett synligt resultat, förfinar hudstrukturen och ger en fastare och smidigare hud.

Passa även på att ge bort en härlig upplevelse i julklapp till dina nära och kära med ett presentkort! Just nu erbjuder SpK halva priset på ett presentkort för en klassisk ansiktsbehandling, 60 min, för 499 kr (Ordinarie pris 975 kr). I en klassisk ansiktsbehandling ingår, rengöring, hudanalys, peeling, ånga, portömning, ansiktsmassage, ansiktsmask samt avslutande produkter. Presentkorten för detta erbjudande köps i kliniken och har en giltighetstid t.o.m. februari 2019.

 

– 2018-11-01 –
Just nu är det 20% rabatt på Yumi Lashes behandlingen som är en förlängning med Keratin av dina egna fransar. Erbjudandet gäller t.o.m. december 2018. Ange ”YL 20%” i meddelandefältet när du bokar.

 

– 2018-10-21 –
Unna din hud lite höstmys! Nu är det höst och då ökar risken för att din hud hamnar i obalans, d.v.s. blir torr och extra känslig samt att du lättare kan få utslag. Därför behöver huden nu extra boost i form av vitaminer. Med Mesoestetic pennan (M.pen) slussas vitaminer ner i huden som då återfår balansen och blir mer redo inför hösten och vintern. Under november och december 2018 erbjuder SpK dig 20% rabatt på denna behandling. Ange ”höstmys” i meddelandefältet när du bokar.

 

– 2018-08-14 –
Idag kom det efterlängtade Magic Lashes, ögonfrans- och ögonbrynsserumet in igen till salongen. Serumet stimulerar tillväxten av dina naturliga fransar och bryn samt ger näring, återfuktar och förhindrar att fransarna bryts av och tappas i förtid. De blir starkare, friskare och får mer glans. Serumet kostar 1295 kr och finns att köpa på salongen.

 

– 2018-05-27 –
Nu är det snart sommar och roliga fester och aktiviteter väntar. Välkommen att boka en ”Lift and Glow” som ger ditt ansikte en fantastisk lyster som är perfekt inför festen och som kan bokas utan microneedling (995 kr) eller i samband med microneedling (1295 kr) för ett mer långvarigt resultat.

 

– 2018-05-25 –
Som medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation lagrar Salus per Karen personuppgifter i enlighet med våra etiska regler och rådande lagstiftning, Dataskyddsförordningen 2016/679 (GDPR).

I samband med bokade och utförda tjänster dokumenterar vi dessa för att informera Salus per Karens kunder om vår verksamhet och för att hålla en hög standard och skydda våra kunder från olämpligt yrkesutövande. Vi behandlar personuppgifter för att kunna fullfölja våra uppdrag gentemot våra kunder. Behandlingen av personuppgifter sker i enlighet med Dataskyddsförordningen. Vi har även tystnadsplikt gentemot kund enligt våra etiska regler. Läs gärna Sveriges Hudterapeuters Riksorganisations etiska regler här. Läs även mer om Salus per Karen och GDPR under Om Salus per Karen.

Dina personuppgifter lagras säkert och med de ändamål vi beskriver ovan. Som kund
har du rätt att få se uppgifterna samt få dem rättade och korrigerade.

 

– 2018-04-07 –
Öppningserbjudande som gäller under maj!

När du bokar din behandling för maj får du 10 % rabatt på samtliga behandlingar. Rabatten gäller endast under maj månad så passa på att boka din behandling redan nu! Ange ”10% Sturegatan 18” i fältet ”Noteringar” för att utnyttja rabatten.

 

Varmt välkommen till Salus per Karen!